Anne Verzijden, even voorstellen

kinderpsycholoog_gouda_anne_verzijdenMijn naam is Anne Verzijden (geboren in 1983). In 2009 ben ik afgestudeerd als kinder- en jeugdpsycholoog aan de universiteit van Utrecht. Vervolgens heb ik naast mijn werk de post academische opleiding gevolgd tot kinder- en Jeugdpsycholoog NIP.  Ik heb kinderen met psychiatrische problematiek begeleid op school en werk als behandelaar in de jeugdhulpverlening.  In 2013 ben ik gestart met mijn eigen praktijk.

Ik vind het een uitdaging om kinderen en jongeren te helpen bij wie het even tegen zit. Hierbij helpen de cognitief gedragstherapeuthische inzichten als uitgangspunt. Ik combineer ‘praten’ en ‘doen’ in mijn behandeling. Ik ben creatief en denk graag samen met de ouders en jongere na over de mogelijkheden van een passend begeleidingsaanbod voor kind en gezin. Ik help kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 18 jaar oud. Hoe jonger het kind, hoe meer ik met de ouders samen de behandeling uitvoer. Wanneer dit gewenst is, heb ik ook behandelingsmogelijkheden voor ouders.

Utrecht is mijn woonplaats, hier woon ik met mijn vriend en dochtertje. Mijn praktijk is aan huis.

Anne Verzijden is registerpsycholoog (kinder- en Jeugdpsycholoog NIP) bij het Nederlands Instituut van Psychologen  en staat geregistreerd als Cognitief Gedragstherapeut i.o. bij de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie (VGCT). 

kinderpsycholoog_gouda_anne_verzijden     kinderpsycholoog_gouda_anne_verzijden